Αναρτήσεις / Στιγμιότυπα

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 2

Yπέροχη Παράσταση “Χρυσοπράσινο Φύλλο” 50 Χρόνια Μνήμη, Αγώνες, Ελπίδα

Έκλεψε τις καρδιές όλων η μουσικοποιητική εκδήλωση του ΣΠΕΚ. Το απαιτητικό τεχνοκρατικό κοινό του Hyatt Regency Hotel γέμισε δάκρυα στα μάτια, σιγοψιθύρισε ποίηση και τραγούδησε για την Ελλάδα, για την Κύπρο, για τον απανταχού Ελληνισμό. Θρίαμβος!

xrisoprasino-fillo

“Χρυσοπράσινο Φύλλο” 50 Χρόνια Μνήμη, Αγώνες, Ελπίδα | 09/02/2024 Hyatt Hotel Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, προσκαλεί στο μουσικοποιητικό αφιέρωμα με τίτλο “Χρυσοπράσινο Φύλλο: 50 Χρόνια Μνήμη – Αγώνες – Ελπίδα”, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, 20:00, στο Grand Ballroom του Hyatt Hotel Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 32ου Money Show.

express and impress

Express & Impress © book and art presentation contest

“Express & Impress” Book & Art presentation contest. Win a book contract! Get Published! ©Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα των τεχνών, των γραμμάτων και των συναφών επιστημών. 15-16 Δεκεμβρίου 2023, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, αίθουσα τέχνης Φ.Α.Α.Θ. Για καλό σκοπό!

Clair de Lune μουσικοαφηγηματική συναυλία

“Clair de Lune” Μουσικο-Αφηγηματική Συναυλία

«Clair de lune» Πανσέληνος Σεπτεμβρίου, Το φεγγάρι του θερισμού … μια συναυλία όνειρο! Δ. Φιστουρής, Ά. Τόγια, Φ. Φίλκας, Σ. Σιγιουλτζή-Ρουκά, Α. Λαζάρου, Φίλοι Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

έναρξη εγγραφών 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα

Δήλωση Συμμετοχής 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Πρόσκληση στο 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα του ΣΠΕΚ και τον Διεθνή Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης “Express & Impress”

"Oh! My Colors" έκθεση της Βασιλικής Πεχλίδου

“Oh! My Colors!” έκθεση της Βασιλικής Πεχλίδου

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 εγκαίνια έκθεσης “Oh! My Colors!” της Βασιλικής Πεχλίδου στην Chalkos Gallery υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου. Επιμέλεια: Σίσσυ Σιγιουλτζή – Ρουκά.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 17.12.2022

Ένα Μουσικό Ταξίδι από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη – 100 χρόνια μελοποιημένης ποίησης

Με τη συναυλία – αφιέρωμα «Ένα Μουσικό Ταξίδι από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη» έκλεισε μελωδικά άλλη μια επιτυχημένη χρονιά δράσης και προσφοράς προς τον οικουμενικό Ελληνισμό για τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, μ ε τους Σωκράτη Παπαϊωάννου και Περσεφόνη Μήλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεοδωράκης, Χατζιδάκις στο Σπίτι της Κύπρου Μελοποιημένη Ποίηση – Μουσικό Αφιέρωμα

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Σπίτι της Κύπρου, Μουσικό Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και στον Μάνο Χατζιδάκι με έργα Μελοποιημένης Ποίησης από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου.