Σύγχρονος τρόπος αγοράς αγαθών Πολιτισμού

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ), όπως αναφέρεται σε άλλες σελίδες, παράγει και προωθεί δικές του εκδόσεις και λευκώματα λογοτεχνών και καλλιτεχνών, αλλά και Ανθολογίες ποίησης, πεζών, δοκιμίων. Σε μια σύγχρονη εποχή των ηλεκτρονικών συναλλαγών δεν θα μπορούσε να μην προωθούσε ένα ηλεκτρονικό σύστημα αγοράς έργων του από φίλους, μέλη και υποστηρικτές του, από αγοραστές σε Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια, αλλά και παρουσίασης έργων τέχνης και σπάνιων βιβλίων που του έχουν δωρισθεί από μέλη, φίλους και δωρητές. Γι’ αυτούς τους λόγους καθιερώνει δική του Ηλεκτρονική Γκαλερί, ως μικρό ηλεκτρονικό μουσείο και πωλητήριο.

Προοπτική προσφέρει ο ΣΠΕΚ σε εγγεγραμμένα μέλη /φίλους και υποστηρικτές, που διαθέτουν αξιόλογα έργα – τα οποία θα εγκρίνει Επιτροπή Επιλογής του ΣΠΕΚ – ώστε να πωλούνται μέσω της E-Gallery, με τον όρο όπως ο καλλιτέχνης αποστέλλει ο ίδιος το έργο στον ενδιαφερόμενο, και αν θέλει να δίδει μικρό ποσοστό για τους σκοπούς του ΣΠΕΚ.

digital
“Ο ΣΠΕΚ παράγει και προωθεί δικές του εκδόσεις και λευκώματα λογοτεχνών και καλλιτεχνών, αλλά και Ανθολογίες ποίησης, πεζών, δοκιμίων”

Η Ηλεκτρονική Γκαλερί / E-Gallery του ΣΠΕΚ διαθέτει Σελίδα στον ηλεκτρονικό κόμβο του ΣΠΕΚ, στην οποία θα εκτίθενται τα προς πώληση έργα λογοτεχνίας, τέχνης, μουσικής – των εγγεγραμμένων μελών/φίλων και υποστηρικτών. Στο κάθε έργο θα αναφέρεται η τιμή, οι διαστάσεις του έργου, τα υλικά κατασκευής (λάδι, ακουαρέλα, μάρμαρο Δράμας/Τήνου κλπ), ο τρόπος πληρωμής (έμβασμα, visa κ.ά.), εναλλακτικός τρόπος ασφαλούς αποστολής του έργου ή σπάνιου βιβλίου (στην πόρτα του αγοραστή) και κάθε άλλη αναγκαία οδηγία που αφορά την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος. Αν το επιθυμεί ο αγοραστής, το έργο θα παραμένει εκτεθειμένο στην E-Gallery, με το όνομά του ως κατόχου.

Πλεονεκτήματα για τον αγοραστή : η ευκολία και ασφάλεια παραλαβής του έργου, χαμηλή/ λογική τιμή για κάθε είδος, εξυπηρέτηση για 24 ώρες κάθε μέρα, εξοικονόμηση χρόνου, μεγάλη ποικιλία στα είδη – εικαστικά έργα διαφόρων τεχνοτροπιών, βιβλία ποίησης, μυθιστορήματος, διηγημάτων, δοκιμίων, μελετών, έργα θεατρικά, ιστορικά, αρχαιολογίας, ιστορίας, λαογραφίας, φιλοσοφίας, βιβλία για παιδιά ή νέους, Ανθολογίες με Ελλαδίτες, Κύπριους, ξένους, CD με μουσική ή απαγγελία, αναμνηστικά δώρα ΣΠΕΚ.

Ορισμένα είδη, είναι σπάνια δώρα λογοτεχνών και καλλιτεχνών προς τον ΣΠΕΚ, και απλώς θα εκτίθενται στην Γκαλερί, με περιγραφή του είδους (βιβλίο, γλυπτό, πίνακας κλπ) δια το θεαθήναι χωρίς αναγραφή τιμής.

Για αγορές πέραν κάποιου ποσού ο ΣΠΕΚ θα αποστέλλει με το αγορασμένο είδος, δωρεάν βιβλίο των εκδόσεών του.

Επισκεφθείτε την Γκαλερί του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, επιλέξτε είδος, τρόπο πληρωμής και αναμένετε το ποιοτικό είδος στο σπίτι σας!