Προσκλήσεις

Τραγουδάμε “Τα Φεγγάρια του Μίκη”

SYNAYLIA THEODORAKIS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Μουσική Εκδήλωση

#Ελλάδα #Κύπρος #Ομογένεια Για τον Μίκη Θεοδωράκη τραγουδάμε όλοι μαζί τη Δευτέρα 20/9/2021 στις 20:00, με φεγγάρι ολόφωτο, στο αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, τα μέλη και οι φίλοι του, ευχαριστούμε θερμά το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τους δημιουργικούς ανθρώπους τους για τούτη τη σημαντική συνέργεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην αγαπημένη μας σοπράνο Άλκηστις Τόγια, στον φιλόμουσο Ιωάννη Ρουκά και στον συνθέτη Κανάρη Κεραμάρη. Η συγκίνηση όλων μας είναι μεγάλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (ελεγχόμενη). Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ώρα προσέλευσης 19:15, με προσκόμιση πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test. Μάσκα Απαραίτητη.

Για του αγαπημένους/- ες – φίλους/-ες στην Κύπρο και στο Εξωτερικό η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσα από τη σελίδα Facebook & YouTube του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου.

YOUTUBE ΣΠΕΚ

FACEBOOK ΣΠΕΚ

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας PcNetLab , ZKP_Consultants & Zaxos_Music_Store , για την στήριξή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης και τον Kolaxizis_Ioannis για τη φιλοτέχνηση της αφίσας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αγαπημένο Άκη_Λαζάρου και τους συνεργάτες του, στους αρμόδιους του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής και υπέροχης συνέργειας για τον πολιτισμό, το τραγούδι, την μουσική και τον Άνθρωπο.

ΣΠΕΚ www.cultural-association.org

Σχετικά Άρθρα