Προσκλήσεις

Πρόσκληση στην 8η Συνάντηση της Ψηφιακής Λέσχης Ανάγνωσης Δ.Α.Δ.Α. του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου 11/2/2023

8h dada

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου/ΣΠΕΚ, η Ψηφιακή Λέσχη Ανάγνωσης Δ.Α.Δ.Α. και ο SOLOMOS Web Radio TV σας προσκαλούν στην 8η Διαδικτυακή Συνάντηση της Δ.Α.Δ.Α., η οποία είναι αφιερωμένη στην Ανθολογία Νέων του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου “Για τον Μανόλη Αναγνωστάκη”, που κυκλοφορεί ως έντυπη έκδοση από τις συνεργαζόμενες εκδόσεις Αρχύτας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023  στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Η συγκεκριμένη ανθολογία αποτελεί συνέχεια του 4ου Διαγωνισμού Ποίησης & Πεζόμορφου Στοχασμού του ΣΠΕΚ , περιλαμβάνει τα έργα των συμμετεχόντων που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν στον διαγωνισμό και διατίθεται διεθνώς κατόπιν ζήτησης σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και φυσικά βιβλιοπωλεία, αλλά και στην Books & Gifs Gallery του ΣΠΕΚ. Στην 8η Συνάντηση της ΔΑΔΑ θα λάβουν μέρος οι 53 διακριθέντες, νέοι και νέες από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια, οι οποίοι συνοπτικά θα απαγγείλουν επιλεγμένο μέρος του έργου με το οποίο συμμετέχουν και θα αναφερθούν στη σχέση τους με την ποίηση και τον Μανόλη Αναγνωστάκη. Νιάτα, το παρόν και το μέλλον του κόσμου! Ο Πολιτισμός, το όραμά μας, η διαδρομή μας.

Η τηλε-συνανάγνωση και ο διάλογος που θα ακολουθήσει θα λάβουν χώρα ψηφιακά με την εφαρμογή – υπηρεσία τηλεδιάσκεψης zoom. Στο ψηφιακό πάνελ μετέχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΠΕΚ που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Για το ευρύ κοινό η συγκεκριμένη τηλε-συνανάγνωση θα προβάλλεται ζωντανά, διαδικτυακά μέσα από τη Σελίδα Facebook του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, καθώς και το Κανάλι του Συνδέσμου στο YouTube. Στη συνέχεια το πλήρες υλικό της συνάντησης θα δημοσιευθεί στον διεθνή διαδικτυακό κόμβο www.cultural-association.org. 

Για να λάβετε ενεργό μέρος στη ζωντανή συνεδρίαση της Ψηφιακής Λέσχης Ανάγνωσης του ΣΠΕΚ Δ.Α.Δ.Α. χρειάζεται να δηλώσετε  εγγραφή στον ΣΠΕΚ για το τρέχον έτος 2023  και συμμετοχή στην παρούσα εκδήλωση στο info@cultural-association.org. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη Δ.Α.Δ.Α. μέσα από το site του ΣΠΕΚ www.cultural-association.org και ειδικά στο πεδίο Δραστηριότητες, όπου θα βρείτε και την φόρμα/αίτηση εγγραφής, αλλά και από το ενημερωτικό δελτίο “ΩΡΕΣ“.

Σχετικά Άρθρα