Books and Gifts Gallery

Πωλητήριο Βιβλίων, Έργων Τέχνης και Αναμνηστικών

E-shop for members, friends and sponsors

Βιβλία (63)

Εικαστικά (11)

Εργόχειρα (32)

Ο Θεσμός «BOOKS AND GIFTS GALLERY» του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου | ΣΠΕΚ συνιστά έναν ηλεκτρονικό εκθεσιακό χώρο, δομημένο με τη μορφή του ηλεκτρονικού πωλητηρίου (eshop), για Μέλη, Φίλους, Φιλότεχνους και Χορηγούς Ευεργέτες του Σωματείου. Σε αυτόν παρουσιάζονται έργα καλλιτεχνών μελών μας, Ελλαδιτών, Κυπρίων και Αποδήμων, αλλά και βιβλία και είδη χειροτεχνίας. Επιπλέον η Gallery αποτελεί γέφυρα μεταξύ δημιουργών και Ευεργετών  Χορηγών, ελληνόφωνων και ξένων, που επιλέγουν έργα για να τα αποκτήσουν. Το “BOOKS AND GIFTS GALLERY» συμβάλλει στην Πολιτιστική Διπλωματία του ΣΠΕΚ που διενεργεί – στην προκείμενη περίπτωση μέσω εικαστικών και των εκδόσεων του.

Συγκεκριμένα η εν λόγω Gallery διαμεσολαβεί, πληροφορεί και εξυπηρετεί ηλεκτρονικά τους φιλότεχνους αγοραστές σε 24-ωρη βάση, σε όλα τα σημεία του κόσμου, Ευεργέτες, Φίλους, Μέλη του ΣΠΕΚ, φιλαναγνώστες και φιλότεχνους. Η πρόσβαση τους για επίσκεψη, αξιολόγηση, επιμόρφωση, προσφορά και ζήτηση είναι εύκολη και καλύπτει τις εξής κατηγορίες:

Α. Βιβλία (Εκδόσεις από τον ΣΠΕΚ, σπάνια βιβλία, λεξικά, λευκώματα κ.ά.)

Β. Εικαστικά (πίνακες, χαρακτικά, γλυπτά, κεραμικά, αγγειοπλαστικά κ.ά)

Γ. Χειροτεχνία (κεντήματα, δαντέλες, πλεκτά, ταπισερί, τάπητες, ξυλόγλυπτα κ.ά.)

BOOKS spek

Αρκετά έργα που διατίθενται ανήκουν σε συνεργαζόμενα κέντρα, επιχειρήσεις και οργανισμούς που υποστηρίζουν, και με αυτό τον τρόπο, την πολιτιστική δράση του ΣΠΕΚ. Tα είδη προσφέρονται από τον δότη προς τον αγοραστή-Ευεργέτη σε φιλική τιμή, ο δε Ευεργέτης προσφέρει στον ΣΠΕΚ ανάλογη χορηγία-ευεργέτημα για την συνολική πολιτιστική προσφορά του Συνδέσμου αλλά και για την πληροφόρηση, διαμεσολάβηση και φιλοξενία του έργου που ενδιαφέρει τον Ευεργέτη αγοραστή.

Ειδικά για τα βιβλία που εκδίδει ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, αυτός τα αποστέλλει σε μικρό ή μεγάλο αριθμό μέσω Εκδότη ή καθορισμένου βιβλιοπωλείου.

Η Χορηγία / Ευεργεσία κάθε Ευεργέτη προς τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου δημοσιοποιείται με ευχαριστίες και με εύφημη μνεία του Συνδέσμου στα περιοδικά Δελτία του ΣΠΕΚ, τη «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ» και τις «ΩΡΕΣ», εκτός και αν ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ας σημειωθεί ότι η Πολιτιστική Χορηγία είναι ένας θεσμός που αποσκοπεί στη χρηματοδότηση του πολιτισμού, όπου το χρηματικό ποσό ή η αξία της παροχής εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα του φορολογουμένου ή τα ακαθάριστα εισοδήματα της επιχείρησης ή του ατόμου που προσέφερε τη χορηγία.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ να συμμετέχετε με Χορηγία / Ευεργεσία προς τον ΣΠΕΚ ή με έργο δικό σας ή αντικείμενο της συλλογής σας στις πιο πάνω κατηγορίες Α ή Β ή Γ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cultural–association.org ή επιλέξτε τα έργα τέχνης που σας ενδιαφέρουν, καταθέστε την παραγγελία σας και διαδώστε το μήνυμά μας.

Σημείωση:

Επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται. Τα απλά μεταφορικά για δέμα μέχρι 2 κιλά υπολογίζονται στα 5€ για όλη την Ελλάδα, στα 11€ για Κύπρο, στα 16€ για Ευρώπη, στα 27€ για Λοιπές Χώρες. Σε ειδικές περιπτώσεις / συνθήκες τα έξοδα αποστολής δύναται να διαφοροποιούνται. Σε αυτές τις περιπτώσεις σε συνέχεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας ακολουθεί πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για τα ισχύοντα δεδομένα. Τα έργα τέχνης δεν επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά κόστη, διότι το κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται στην τελική αξία διάθεσης του έργου και αποστέλλονται στους ενδιαφερόμενους από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.