Πολιτιστικό Πανόραμα, Προσκλήσεις

Πρόσκληση “5ο Πολιτιστικό Πανόραμα” Αθήνας – ΣΠΕΚ 2023

5ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Αθήνα 2023

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας (Λογοτεχνικό Έτος Άλκη Ζέη 2023), της Γενική Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, της Κυπριακής Πρεσβείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το 5ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Σ.Π.Ε.Κ. στην Αθήνα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, 16:00-21:00, στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών &, Πειραιώς 144, Αθήνα 118 54). Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση βιβλίων των συγγραφέων του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (έντυπες εκδόσεις, eBooks, Audiobooks, Video Books), παρουσιάσεις βιβλίων συγγραφέων του ΣΠΕΚ, ανάγνωση έργων που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ποίησης και πεζόμορφου στοχασμού του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και ανθολογούνται στις ομώνυμες ανθολογίες “Για την Άλκη Ζέη”, “Για τον Κώστα Καρυωτάκη”, “Δε Σε Ξεχνώ Ιωνία, Ω Σμύρνη Εσύ Μαργαριτάρι”, “Για τον Μανώλη Αναγνωστάκη” από τους αριστεύσαντες δημιουργούς τους, βραβεύσεις, τιμητικές διακρίσεις, παρουσίαση μουσικών και εικαστικών έργων καλλιτεχνών του ΣΠΕΚ. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Το 5ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου είναι ανοιχτό στο κοινό (ηλικίες 12+). Σε αυτό συμμετέχουν Ελλαδίτες, Κύπριοι και Απόδημοι, επίτιμα μέλη, συνεργάτες, μέλη, φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Σ.Π.Ε.Κ. από διάφορα μέρη της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Οι συγγραφείς του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και των συνεργαζόμενων εκδόσεων Αρχύτας θα χαρούν να υπογράψουν τα βιβλία τους και να συνομιλήσουν με βιβλιόφιλους που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους. Οι εικαστικοί καλλιτέχνες του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου με θέρμη θα παρουσιάσουν τα έργα τους στους φιλότεχνους επισκέπτες. Η Διοίκηση του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου θα είναι παρούσα με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό να σας καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένεια του Σ.Π.Ε.Κ.!

Επιμέλεια, παρουσίαση, συντονισμός: Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου – SOLOMOS Web Radio TV

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: info@cultural-association.org και στον τηλεφωνικό αριθμό: (0030) 2310313143  (Δ-Π 9:30-17:00).

5ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Αθήνα 2023