Το ηλεκτρονικό περιοδικό πολιτισμού με τον διακριτικό τίτλο “ΩΡΕΣ” του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου κυκλοφορεί ελεύθερα και δωρεάν σε εβδομαδιαία βάση και αποστέλλεται ηλεκτρονικά στα μέλη, τους φίλους, τους συνεργάτες του ΣΠΕΚ και στους συνδρομητές του. Παράλληλα δημοσιεύεται στην παρούσα σελίδα του διαδικτυακού κόμβου cultural-association.org και προσφέρεται ελεύθερα και δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο αναγνώστη – επισκέπτη. Έχει ISSN: 2945-2147 και είναι καταχωρημένο στο Διεθνή Συλλογικό Κατάλογο Εκδόσεων σε Σειρές στο Παρίσι. Η συγκεκριμένη έκδοση πολιτισμού, στηρίζει τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό, τον ανθρωπισμό και τις συναφείς επιστήμες. Κυκλοφορεί με ενημερωτικό, πληροφοριακό, εκπαιδευτικό, λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Φιλοξενεί άρθρα, ανακοινώνεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις, αποσπάσματα εκδόσεων, μουσικά και εικαστικά έργα, τόσο του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, όσο και των μελών του. Η επωνυμία «ΩΡΕΣ» προέρχεται από το όνομα των 3 θυγατέρων του Δία και της Θέτιδας, δηλαδή της Δίκης, της Ευνομίας και της Ειρήνης, οι οποίες μοίραζαν θεϊκά δώρα στους ανθρώπους, συμβόλιζαν τις 3 από τις 4 εποχές του χρόνου, και φρόντιζαν τη βλάστηση (Φθινόπωρο), την άνθιση (Άνοιξη) και το κάρπισμα (Καλοκαίρι).

Εάν θέλετε να λαμβάνετε την εβδομαδιαία, ηλεκτρονική, δωρεάν έκδοση πολιτισμού, “ΩΡΕΣ”, του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου / ΣΠΕ συμπληρώστε τη ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί. Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου θα αξιοποιήσει τις πληροφορίες που μας παρέχετε μέσα από αυτή τη φόρμα, για να παραμείνει σε επαφή μαζί σας και να συνεχίσει να σας ενημερώνει για έργα, δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού με κέντρο τον άνθρωπο.

"ΩΡΕΣ" το δωρεάν περιοδικό του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

``ΩΡΕΣ`` - Γίνομαι Συνδρομητής

Ειδικότερα, ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου με την εβδομαδιαία έκδοση πολιτισμού «ΩΡΕΣ» ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και τους συνεργάτες του, αλλά και το ευρύ κοινό και τους επισήμους, για τις δράσεις που οργανώνει, τα προγράμματα που αναλαμβάνει, τα έργα που υλοποιεί, τα σχέδια που εκπονεί, τις συνεργασίες και τις συνέργειες που υποστηρίζει. Ταυτόχρονα επικοινωνεί, προβάλει, προωθεί και στηρίζει τις υποδομές, τις υπηρεσίες που διαθέτει, τις ευεργεσίες που δέχεται, αλλά και σημαντικούς σταθμούς των μελών, των φίλων και συνεργατών του. Παράλληλα, το «ΩΡΕΣ» δίνει φωνή στις έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και αναμεταδίδει σημαντικές εκπομπές και αφιερώματα του SOLOMOS Web Radio TV. Επιπρόσθετα, το «Ώρες» λειτουργεί και ως ενημερωτικό μέσο περιέχoντας και έκτακτες ανακοινώσεις και ευκαιρίες για τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου για συμμετοχή σε τακτικές ή έκτακτες ωφέλιμες δράσεις και προγράμματα όπως και Ειδήσεις για Συνεργασίες του ΣΠΕΚ με φορείς, με πρόσκληση προς μέλη και φίλους, καθώς και έκτακτα προγράμματα απασχόλησης για νέους και νέες του ΣΠΕΚ. Τέλος, το “ΩΡΕΣ” προσφέρει συνεντεύξεις, αφιερώματα, λογοτεχνικά, καλλιτεχνικά και επιστημονικά κείμενα, εικαστικά έργα σύγχρονων αλλά και παλαιότερων δημιουργών, συνοδευόμενα από οπτικοακουστικό υλικό για μελέτη και ψυχαγωγία.

``ΩΡΕΣ`` 2021